UCS10

Højvangen 6

8660 Skanderborg

ungdomsskolen@skanderborg.dk

Vi glæder os til at se jer!

Åbent hus onsdag d. 30. nov. kl. 17.00-19.00

Nu har du mulighed for at se og høre, hvordan livet på UCS10 er... Der vil være smagsprøver fra gastronomiholdet, små film fra medieholdet, gang i fodboldbanen med elitefodboldlinjen, repræsentanter fra Planum Dans, e-sportsfolk fra Vejle Sportscollege, teknologiske finurligheder, fuld knald på crossfit-aktiviteter, kreative indslag i designlokalet og grøndlændervendinger i vores adventure-bassin... Vi glæder os!

Nyhed billede
Program for Åbent Hus på UCS10:

Kl. 17.00:
- Velkomst og kort oplæg på Højvangen 6 ved leder på UCS10, Anders Jepsen

Kl. 17.15:
- Mulighed for at se lokaler på Højvangen 6
- Afgang til Finlandsvej 5 (8 minutter på gå-ben / 1 minut i bil)
Her viser vi vores kreative, byggetekniske og sportsmæssige fasciliteter frem, og man kan møde undervisere og elever fra UCS10.

På Finlandsvej 5 kan man gå i klasselokaler og snakke skemamuligheder med undervisere fra UCS10, man kan snakke med elever om livet på UCS10, og ellers vil der være mulighed for at se og høre om vores 9 nye linjer til næste skoleår.
Alle får udleveret en folder ved ankomsten til Finlandsvej 5, så man kan se, hvor de forskellige aktiviteter er...

Vi glæder os!
    Anders Ringgaard Jepsen den 02-10-2016
    Til nye besøgende på vores hjemmeside; bl.a. kommende elever og forældre:

Vi bruger denne hjemmeside til at skrive om vores 10. klassetilbud, fag, skema mm.

Hvis man gerne vil mærke stemningen på UCS10, så henviser vi til vores Facebookprofil:
    www.facebook.dk/Ucs10

Anders Ringgaard Jepsen den 29-11-2016
    Hér kan du se brochuren for skoleåret 2017-2018:

Vær opmærksom på, at man kan se vores profilfilm via brochurens forside, og på side 2 ligger der et billedgalleri fra vores hverdag.

205461