Billedet på sidehoved

UCS10

Højvangen 6

8660 Skanderborg

Tlf. 8794 8794

ungdomsskolen@skanderborg.dk

Vi glæder os til at se jer!

UCS10 laver nye linjer til næste skoleår

Efter et års udviklingsarbejde blandt medarbejdere og ledelse på UCS10 står det nu klart, at de kommende elever får et helt nyt skema. Nye linjer, mere tid til den enkeltes passion samtidig med, at Cambridge- og højniveaufag skal sikre den høje faglighed på UCS10

Flere timer til de kreative, idrætsmæssige og byggetekniske fag.
Fortsat mulighed for højniveaufag i Cambridgefag, højniveau matematik og dansk, science mm.
Stort fokus på at de elever, der har faglige udfordringer, fortsat kan få støtte.

Ovenstående er resultatet af et års udviklingsarbejde blandt medarbejderne og ledelsen på UCS10. Derudover lavede sidste års innovationshold et 6-ugers forløb om "Fremtidens UCS10", og det har været til stor inspiration for projektet.

Det er stadig så nyt, at ikke alt er på plads endnu, men det hele står klart, når UCS10 slår dørene op til Åbent Hus onsdag d. 30. november kl. 17.00-19.00. Leder på UCS10, Anders Jepsen siger:
"Vi står i den heldige situation, at vi har en medarbejderstab, der både kan sikre os den daglige kerneydelse i form af de boglige fag, og samtidig kan vi udbyde et bredt felt af kreative, idrætsmæssige og byggetekniske fag, således at enhver 16-årig har noget at komme efter på UCS10. Derudover har vi efterhånden opbygget et enormt stærkt samarbejde med ungdomsuddannelserne, så 10. klasse også drejer sig meget om brobygning til fremtiden".

Det står også klart, at der kommer til at ske noget helt nyt til det kommende skoleår: "Vi har fået en del efterspørgsler på nogle flere pige-fag, samt på den fremadstormende E-sport. Derfor udbyder vi linjen Dans i samarbejde med flere af de bedste danseinstitutter i Århus, og vi arbejder på et samarbejde med Vejle Sportscollege om at lave en E-sportslinje. Det bliver ikke bare en "sidde at spille computer-linje, men her vil også være teambuilding, kostvejledning og træning på programmet".

Hvis man følger med på UCS10s hjemmeside i de kommende måneder, så kan man følge de nye tiltag, og så kan man møde UCS10's nye koncept både til Uddannelsesmessen på Fælleden d. 9. november kl. 19.00-21.00 og igen til UCS10's eget Åbent Hus onsdag d. 30. november kl. 17.00-19.00.
 • ikon
  Anders Ringgaard Jepsen den 02-10-2016
  Til nye besøgende på vores hjemmeside; bl.a. kommende elever og forældre:

  Vi bruger denne hjemmeside til at skrive om vores 10. klassetilbud, fag, skema mm.

  Hvis man gerne vil mærke stemningen på UCS10, så henviser vi til vores Facebookprofil:
  www.facebook.dk/Ucs10
   
 • Knud Stange den 19-12-2015
  Brochuren 2016/2017

Besøgstæller

186654