UCS10

8660 Skanderborg

Velkommen til UCS10's hjemmeside

Så er vi i gang

Ca. 195 elever er begyndt på UCS10 efter sommerferien, og vi er kommet flyvende fra start. Læs lidt mere hér - og tjek vores Facebookprofil (www.facebook.com/Ucs10), hvis du vil vil se flere film og billeder...

10.A i én af de mange "kend-din-nye-klasse"-aktiviteter 10.A i én af de mange "kend-din-nye-klasse"-aktiviteter
Mandag d. 14. august kunne vi så endelig tage i mod de små 200 elever, der har valgt et år på UCS10 efter sommerferien.
Vi havde 3 introdage med masser af sjove og sociale aktiviteter, så alle hurtigst muligt fik nye bekendtskaber og venner på årgangen.

Og vi er helt høje i personalegruppen. Der har været en enorm god og positiv atmosfære fra start, og vi ser meget frem til et fantastisk skoleår med årgang 17-18.

Vigtigt: vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere denne hjemmeside med, hvad vi går og laver. Til gengæld smider vi ofte billeder eller videoer ind på vores facebookprofil, som man godt kan se, selv om man ikke selv har en facebookprofil.
Tjek nedenstående link:

• Inger Svansø Iversen den 06-06-2017
    Der er mulighed for at leje et elev-skab.
    Se vedhæftede information.
    Anders Ringgaard Jepsen den 29-11-2016
    Hér kan du se brochuren for skoleåret 2017-2018:

Vær opmærksom på, at man kan se vores profilfilm via brochurens forside, og på side 2 ligger der et billedgalleri fra vores hverdag.

NB. Vi tilbyder også nybegyndersprogene FRANSK og SPANSK som valgfag, selv om det ikke står i brochuren.