UCS10

8660 Skanderborg

Velkommen til UCS10's hjemmeside

Januar-nyt

Så er vi i gang - og det er skønt! Der er gang i ekstra brobygning, fokus på faglige aktiviteter "hjemme" på UCS10, og så er der informationsmøde lørdag d. 20. januar kl. 12.00-13.30.

SSP-koordinator fortalte om "Umbrellasagen" SSP-koordinator fortalte om "Umbrellasagen"
Januar-toget kører, og vi må igen erkende, at skoleåret går ALT for stærkt.

Vi har pt. ca. 25 elever i ekstra brobygning. Resten af vores ca. 190 elever har en ganske almindelig hverdag herhjemme på UCS10, hvor vi særligt arbejder på højtryk for at nå pensum. Vi er i en periode nu, hvor der sættes ekstra tryk på fagligheden frem mod prøverne.
Så vi holder faktisk af hverdagen!

Den hverdag kan vi også godt lide at ændre en gang i mellem, og det gør vi søndag-mandag d. 4-5. februar. Vi har inviteret alle vores elever til Super Bowl søndag d. 4. februar. Ca. halvdelen har tilmeldt sig, og for deres vedkommende står den på burgere, sodavand, verdens største idrætsbegivenhed (finale i amerikansk fodbold), spil, fællesskab og hygge. Vi slutter ca. kl. 04.00 mandag morgen, og vi er pt. igang med at finde ud af, hvordan vi håndterer mandagen. Det sender vi en besked om på intra senest d. 28. januar.

Derudover havde vi SSP-koordinator Kristian Kilt på besøg på vores fællessamling onsdag d. 17. januar, hvor han fortalte om den meget omtalte "Umbrella-sag" (hvor over 1000 unge mennesker er tiltalt for at dele en nøgenvideo med andre) - og Kristian viste en kortfilm om konsekvenserne ved deling af nøgenbilleder.

Som vi skrev på vores facebook-profil dagen efter:
Hvis man først får en plettet børneattest, så får det KÆMPE konsekvenser for det enkelte unge menneske. I mindst 10 år vil en dømt ikke kunne få udstedt en børneattest. Det sidste betyder, at de ikke kan arbejde i en lang række stillinger fra pædagog og skolelærer til politibetjent - ligesom de heller ikke kan blive for eksempel spejderleder eller fodboldtræner.
Tag en god snak om det hjemme, hvis I ikke allerede har gjort det.

Vi har årets sidste informationsmøde lørdag d. 20. januar kl, 12.00-13.30 på UCS10, Højvangen 6. Kør bag Cirkle K og parkér lige udenfor vores dør på Højvangen 6.
Skulle man ikke have mulighed for at komme forbi, så kontakt Anders Jepsen, leder på UCS10, så kan vi altid finde tid til en rundvisning og en samtale om vores 10. klassecenter.