UCS10

Højvangen 6

8660 Skanderborg

ungdomsskolen@skanderborg.dk

Vi lukker så småt ned...

... Og åbner så småt op for et nyt kapitel på UCS10

35 elever på næste års elitefodboldlinje var til opstartsmøde og -træning i fredags. Super dag! 35 elever på næste års elitefodboldlinje var til opstartsmøde og -træning i fredags. Super dag!
Så er vi gået i gang med sidste uge, inden prøverne starter i næste uge.
Denne uge er en dejlig afrundingsuge med rekorddag, afslutning i klasserne, lærerrevy og ikke mindst gallafest.
Det er vemodigt og samtidig med en god mavefornemmelse; det har været et fantastisk år! Vi ser frem til at fejre hele årgangen til translokation onsdag d. 22. juni.

Og mens vi lukker ned så småt, så er planlægningen til det kommende år i fuld gang. Vi har afholdt over 200 individuelle samtaler, og vi glæder os til et nyt skoleår med en energisk flok.
35 af de 200 elever skal gå på vores elitefodboldlinje, og vi havde opstartsmøde og -træning i fredags med Rasmus Skibsted Sørensen og Marie Greve ved roret. Bedømt på den første træning har vi store forventninger; der var god kvalitet, højt humør og ikke mindst glæde ved grønsværen.

Vi glæder os til at se jer!