UCS10

8660 Skanderborg

ungdomsskolen@skanderborg.dk

TILMELDING 2015-16

Du skal være opmærksom på, at tilmeldingen til UCS10 omfatter:

Herudover skal du, hvis du søger fodboldlinjen, også lave en tilmelding her:

UCS10 på musikturné

Gyvelhøjskolen og Skovbyskolen fik besøg af vores musikhold, og stemningen var fantastisk begge steder...

Nyhed billede
Sammenspilholdet mødtes kl. 7.30 i onsdags for at pakke grej til årets koncertturne.
Kl. ca. 8.15 satte eleverne sig i tourbusserne, og vi nåede dagens første koncertsted, Gyvelhøjskolen i Galten, ca. 20 minutter senere.
Da koncerten skulle afvikles snarest herefter, stillede eleverne hurtigt lydanlægget op i skolens gymnastiksal, og vi nåede en lille lydprøve, inden salen blev fyldt med forventningsfulde elever fra mellemtrinnet.
Koncerten blev en bragende succes, og vores dygtige sangere og musikere blev klappet af scenen!

Da vi hurtigt skulle videre til dagens anden koncert på Skovbyskolen, var der ikke tid til at hvile på laurbærrene, så der blev lynpakket, og så var vi på landevejen igen.
På Skovbyskolen stillede musikholdet hurtigt anlægget op, og der var tid til en hurtig frokost inden showstart kl. 12.
Det blev endnu en succes!
Vi kæmpede lidt med lyden i det fællesrum, vi spillede i, men holdet havde alligevel masser af overskud til en rigtig god kontakt på scenen og ud til publikum.

Vores elever skal have ros for at være gennemført tjekkede. De var hurtige, effektive og meget til stede under koncerterne, og deres optrædener har skaffet dem mange fans på de to skoler!